Det kom ett mejl till Buagården:

Efter att ha frågat Lars om lov, publicerar vi här hans fina mejl. Det värmer i hjärtat.

Hej på er alla, världsförbättrare på Buagården!

Inspirerande att läsa om vilken insats ni gör för barn som har det svårt och far illa på olika sätt i sin vardag!

Själv hade jag en svår uppväxt och gjorde revolt i tonåren, vilket gjorde att jag hamnade på Barn- och ungdomsPsyk, pojkhem, fosterham och ungdomsvårdsskola (gjorde aldrig något kriminellt, jag hade en inneboende spärr…). 32 år efter att jag blev omhändertagen för samhällsvård av dåvarande barnavårdsnämnden, blev jag vald till ordförande för motsvarande nämnd (Omsorgsnämnden). Då var cirkeln sluten och det kändes som lite av en revansch…

År 2004 hade jag förmånen att få invigas i Odd Fellowlogen i Skara, vilket var något av det bästa som hänt mig i livet. Blev vald till CM några månader efter att jag fått Sanningens Grad och har sedan dess varit CM i 7 år och Kaplan under 2 år i Logen 43 Gunnar Wennerberg i Skara.

Jag vet hur viktigt det är för barnen att bli sedda och uppmärksammade! De barn som Ni hjälper och stöttar på olika sätt! TACK för er ovärderliga insats för dessa barn! Jag blir stolt och varm i Odd Fellowsjälen när jag läser om Buagården!

Broderliga och Systerliga hälsningar i

Vänskap Kärlek Sanning Tro Hopp Barmhärtighet

Lars Lundberg, CM 43 Gunnar Wennerberg, Skara