Sommaren 2018 Buagården

Hösten är nu här med alla sina vackra färger, tänker dock tillbaks på den fantastiska sommaren 2018 och då till v.27 när vi, syster Gunnel R21 S:t Elin, broder Sven-Erik B 158 Västergyllen, syster Margaretha R 76 Ebba Brahe och jag ifrån R 94 Anna Christina Warg åter igen fick möjligheten att spendera en härlig vecka som volontärer på Bua gården.

I år hade vi 17 barn och 6 vuxna som gäster under vår vecka som vi lagade mat och bakade åt. Vår yngsta gäst var 10 månader. Det är underbart att se den glädjen som en vecka på Bua skänker gästerna, både de vuxna och barnen. En av dagarna fick vi besök av fyra bröder från B 69 Lennart Torstensson som enligt tradition ordnade en härlig grillfest. De serverade Buaburgare som består av tjocka skivor av kalvkorv som serveras med en massa goda tillbehör, det var mycket uppskattat av oss alla!

Efter maten fick barnen en godispåse, som innehöll förutom godis, även en tandborste och sedan fick de välja tre leksaker var ifrån ett dignande bord. Glädjen var stor!

Vi fick även besök av systrar och bröder som hade vägarna förbi Bua och Gudrun Månsson som styr upp dessa veckor och ser till att allt fungerar, en verklig eldsjäl! Hennes värme och kramar gladde många när hon var hos oss.

Stolt och tacksam att få tillhöra Odd Fellow som verkligen lever efter våra budord och då är det hjälpa de nödställda som jag främst tänker på när jag är på Bua.

Varm i hjärtat lever jag på dessa fina minnen men snart är det sommar igen och dags för ännu en Bua vecka!

I Vänskap-Kärlek-Sanning

Syster Kerstin Gerdin Mann, R94 ACW